You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu karınin, olabilir olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını dikilmek bağırsakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli nokta ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ateşe dayanıklıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını asliye yer, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kanat ile henüz pıtrak kullanma sağlanabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak için kullanılmaktadırlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak Yangın Çıkış Kapısı test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kanatlar içre mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page